RCF heeft altijd een eenvoudige filosofie gehad: uitstekende producten, prestaties en topkwaliteit leveren en een responsieve service bieden aan haar klanten. Deze idealen zijn nog steeds de benchmarks van RCF vandaag. Wij zijn trots op de vele prestaties die RCF hebben helpen groeien tot de leider in de audio-industrie die het vandaag is.
Terwijl zij dit jaar hun 70-jarig bestaan vieren, willen wij als RCF-Speakers.nl van deze gelegenheid gebruik maken dat wij dit al sinds 1986 voor hun mogen verzorgen.

SINDS 1949

IS RCF BEGONNEN MET HET PRODUCEREN VAN LUIDPSREKERS EN MICROFOONS.

De eerste verkochte producten waren microfoons en luidsprekers. In de late jaren ’60 werd het concertgeluid “elektrisch” en veel luidspreker-ontwikkelaars zochten naar krachtige apparaten om in hun ontwerpen te gebruiken. RCF was een van de eerste Europese OEM-leveranciers voor internationale merken, dankzij de ervaring van het bedrijf met het bouwen van krachtige luidsprekers. Diepgaande kennis van speakers en elektronica bood de perfecte technologische cultuur om RCF in staat te stellen complete pro-audiosystemen te ontwikkelen, waardoor het bedrijf door de jaren heen een leidende positie in meerdere audiomarkten heeft verworven. Van Hi-Fi tot omroepinstallatie, draagbare luidsprekers en grote concertsystemen.

TECHNISCHE ONTWIKKELING

IN DE TECHNISCHE ONTWIKKELING IS ELK COMPONENT ONTWORPEN VOOR CONSTANTE VERBETERING

Het ontwerpproces bij RCF is een evoluerend concept. Het engineerings-team heeft een allesomvattende benadering van productontwerp, waardoor het bedrijf voorop kan blijven lopen op het gebied van technologie en materialen. De moderne productiefaciliteit in Italië volgt hetzelfde idee. Alle componenten zijn dynamisch verfijnd en de volledige controle over het productieproces biedt de perfecte omgeving om de kwaliteit en betrouwbaarheid snel te verbeteren. Van de spreekspoel van de luidspreker tot de gebruikers-software, elk onderdeel is intern ontworpen en voortdurend verbeterd in een volledig uitgebreide slimme workflow.

PASSIE

DE PASSIE HEEFT RCF TOT DE HEDENDAAGSE PERFECTIE GELEID VOOR ELK ONTWERP

Alle producten en componenten zijn intern ontwikkeld om het eindresultaat te maximaliseren. De uitgebreide catalogus (catalogus aanvragen) omvat alle aspecten van de audioketen en voldoet aan de behoeften van muzikanten, geluidstechnici, architecten en systeemintegrators. Wat uw audio-eisen ook zijn, RCF heeft de juiste oplossing.

OPLOSSINGEN

RCF ONDERSTEUNT SYSTEEMONTWERPERS EN INTEGRATORS IN ELKE STAP.

De solide knowhow, opgebouwd over bijna 70 jaar operaties, de moderne productiefaciliteit en voortdurende technologische verbetering maken RCF tot een fundamentele referentie voor alle audioprofessionals en liefhebbers. Het interne engineerings-team heeft diepgaande kennis en ruime ervaring om architecten, systeemontwerpers en integrators te ondersteunen tijdens het ontwerpproces en de aanpassing van complexe systemen, van entertainment-installaties tot beveiligingstoepassingen.