AYRA Pro

RCF PRO-GELUIDSKWALITEIT IN UW STUDIO

AYRA studiomonitor werkt perfect in elke luisteromgeving, of het nu gaat om grote of kleine productiefaciliteiten, met absolute helderheid. Het levert nauwkeurige monitoring en biedt de engineer of producer een neutraal instrument om opnames te analyseren en de mix te optimaliseren; om deze reden noemen we het PRO.

 

EEN REFERENTIE VOOR UW CREATIVITEIT

De moderne levensstijl van muziekproductie vereist veelzijdige en nauwkeurige referentiemonitors. AYRA PRO actieve desktopluidsprekers zijn de nieuwste tools voor muzikanten, geluidstechnici, videoproducenten en podcasters. Laat uw creativiteit de vrije loop met echte hi-class luidsprekers, geoptimaliseerd voor near-field studio-applicaties, uitzendingen en desktopgebruik. Of je nu in een kleine studio bent, een mobiel systeem of een hotelkamer gebruikt, je hebt een krachtig systeem om nauwkeurig te mixen met ongekleurde audioweergave.

VOEL DE MIX

Het koppelen van de AYRA PRO10 SUB met RCF-studiomonitors levert een geoptimaliseerde monitoringervaring op met uitgebreide headroom en krachtige low-end. Met 300 watt RMS klasse-D versterker, frequentiebereik van 30 tot 120 Hz en een variabele 2e orde crossover van 50 tot 120 hertz, heb je genoeg vermogen voor elke mengkamer.

DUIDELIJKHEID EN DEFINITIE

AYRA PRO hoogfrequente soft dome-tweeter heeft geavanceerde magnetische eigenschappen, een hoogenergetische eenheid, ontworpen om ferrofluid-koeling en ongelooflijk lage vervorming in een professionele golfgeleider te bieden. AYRA PRO studiomonitors vallen op door hun helderheid en definitie bij hoge frequenties. 

AKOESTISCHE TRANSPARANTIE

De AYRA PRO-serie is geoptimaliseerd om het beste geluid te leveren voor een verscheidenheid aan toepassingen. Of je nu mixt in je studio of in een uitzendfaciliteit – of gewoon geweldige luidsprekers nodig hebt voor je home entertainment-systeem – met AYRA PRO heb je een helder en luid, niet-vermoeiend geluid. De frontale basreflexpoort levert een groter deel van de energie naar voren, weg van achterwanden. Tegelijkertijd is het perfect voor installatie in de muur.

 

FLEXIBELE CONTROLLER

Met zijn uitgebreide ingangsconnectoren, waaronder een paar combo XLR / TRS-ingangen, een paar gebalanceerde TRS-jackingangen en een stereo 3,5 mini-jack-connector, maakt MC-1 het mogelijk om elk type audiobron aan te sluiten, zowel professioneel als consument. Perfect voor opnamefaciliteiten, thuisstudio’s of entertainmentruimtes. De stereo XLR-uitgang biedt de aansluiting voor twee stereoluidsprekerparen.

 

 

NIEUWE VORM VAN GELUID

Op basis van RCF’s meer dan 70 jaar kennis in luidsprekerproductie, worden ongewenste resonanties in de kast verwijderd met een zorgvuldig elektro-akoestisch ontwerp in een duurzame houten doos. De rijke zwarte look van de AYRA PRO-serie past bij elke opnamestudio of professionele omgeving met een eigentijdse stijl.

ZIE ALLE AYRA PRO-MONITORS

 

 

 

KRACHTIGE, COMPOSIET-KEGEL-WOOFER

De AYRA PRO laagfrequente drivers zijn nauwkeurig ontworpen voor een strakke en natuurgetrouwe weergave. De lengte van de spreekspoelwikkeling is geoptimaliseerd voor een groter laagfrequent bereik. Het conusontwerp van composiet glasvezelmembraan is de beste keuze voor stijfheid, demping en prestatieduurzaamheid.

KRACHTIGE VERMOGENSVERSTERKERS

Richt uw creativiteit op uw muziek op elk volume. Alle AYRA PRO-modellen zijn voorzien van een hoog vermogen en lage vervorming. Twee klasse D True Active versterkers met lage vervorming; de interne begrenzers beschermen u tegen extreme knipsels die de transducers kunnen beschadigen.

 

 

EEN NIEUW PERSPECTIEF OP LINEARITEIT

AYRA PRO is de eerste studiomonitor in zijn klasse met een uitstekende 0 ° faserespons.
Alle modellen zijn ontworpen met FiRPHASE, een gepatenteerde en geavanceerde FIR-filtertechnologie, ontworpen om transparant geluid, absolute helderheid en perfecte stereobeelden te leveren aan de luisteraar. Een speciale krachtige interne DSP optimaliseert de frequentierespons en dynamiek met exclusieve RCF FiRPHASE-verwerking. 

DE PERFECTE BALANS

Met een uitstekend dynamisch bereik en een gecontroleerd sprekersgedrag, zelfs op maximale niveaus, is de weergave altijd transparant en compromisloos, waardoor u een betrouwbare referentie voor uw mixen krijgt.

 

I / O EN BESTURING

AYRA PRO beschikt over gebalanceerde XLR- en TRS Jack-ingangen en één ongebalanceerde RCA-ingang voor een breed scala aan bronnen, zoals audio-interfaces, toetsenborden, DJ-consoles en audiomixers. Twee kamerresponsregelaars om 1 dB op hoge frequentie en 2 dB op lage frequentie te versterken of te verzwakken.

 

GEAVANCEERD ELEKTRO-AKOESTISCH PARADIGMA

De technologie die in de AYRA PRO is verwerkt, is gebaseerd op de uitgebreide RCF-ervaring in elektro-akoestisch ontwerp, waardoor een perfecte integratie tussen componenten mogelijk is. Twee krachtige klasse-D-versterkers die worden bestuurd door de geavanceerde RCF FiRPHASE DSP, een uitgebreid scala aan ingangen en nauwkeurige regelingen voor kameroptimalisatie geven het vertrouwen van een natuurlijke en ongekleurde weergave van de audiofeed.

 

AYRA PRO VIDEO OVERZICHT

Lees meer over Ayra Pro professionele monitoren

 

RCF AYRA PRO Studio Monitors – Engels

 

RCF AYRA PRO Studio Monitor – Italiano

 

 

RCF AYRA PRO Studio Monitors- Español

 

2021-02-19T11:37:54+02:0019 februari 2021|