RCF

Arizona Sound Productions

RCF schrijft geschiedenis met Arizona Sound Productions

Met een lange en legendarische geschiedenis heeft professioneel boksen een onmiskenbare mystiek met gebeurtenissen die groter zijn dan het leven – de allure van felle lichten, een indrukwekkende introductie van de omroeper en vechters die worden ontketend door de iconische ring van de bel. Maar voor de meeste live-evenementen in 2020 ontbreekt één belangrijk element: het gebrul van ring-side fans.

Mozaïekkerk in Nashville

Mosaic Church in Nashville viert 50 jaar met RCF

Met meer dan 50 jaar bediening en dienstverlening aan de gemeenschap, besloot Tabernacle Church, gelegen net buiten Nashville, in Clarksville Tennessee, in 2017 dat ze, om hun enorme groei bij te houden, een monumentale verandering zouden ondergaan met een groots nieuwbouwproject, om opnieuw op te komen als Mosaic Church – het toevoegen van 65.000 vierkante voet aan hun campus, inclusief 1.500 zitplaatsen.

Het geluid van Polonia Stadium

Het geluid van Polonia Stadium

Warschau, Polen – Stadion Generała Kazimierz Sosnkowski heeft een complete renovatie ondergaan onder het beheer van KS Polonia Warszawa SA, waarbij een nieuw RCF-geluidssysteem is geïnstalleerd voor de beste betrokkenheid van hun fans. Het bedrijf TOMMEX, officieel distributeur van RCF Install-producten in Polen, zorgde voor de levering, montage en inbedrijfstelling van het systeem.

Nieuwe LF18N408 18 “Subwoofer

We zijn verheugd om de LF18N408 te introduceren, waarmee de Precision Transducers-lijn van professionele 18-inch subwoofers wordt uitgebreid met uitgebreide lagefrequentierespons en 3.000 W continu programmavermogen. De LF18N408 biedt een hoge nauwkeurigheid, lage vervorming, lage vermogenscompressie en een zeer hoge SPL. neodymium magneten met een met vezels geladen kegelconstructie en een grote drievoudige rolrand, voor kracht en controle. Het beschikt ook over exclusieve Hypervented-technologie voor de beste prestaties op lange termijn.

LF18N408

Nieuwe CD240-K 1.5 “compressiedriver

LF18N408

De CD240-K is een compacte, veelzijdige HF-driver met keramische magneet met 50 W continu programmavermogen met een frequentierespons van 15 tot 20 kHz. Deze hoogwaardige compressiedriver van 1,5 inch met diafragma heeft een uitgang van 1 inch op een radiale faseplug uit één stuk met lage compressie. Het diafragma en de ophanging zijn nauwkeurig gevormd uit polyimide voor hoge stabiliteit bij hoge temperaturen.

Klik om de RCF-afspeellijst te openen

RCF AUDIO ACADEMY
Ontdek hoe u RCF-producten onmiddellijk kunt gebruiken met onze videozelfstudies.

Meer informatie>

VIND UW DICHTBIJ DEALER
Als u RCF-producten wilt kopen, neem dan contact op met een van de dealers in ons netwerk.

Meer informatie>

WIE GEBRUIKT RCF
Ontdek installaties, concerten en casuïstiek vol interviews, tips en trucs.

Meer informatie>